Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Ștefan Nistor a fost salvat de la eliminare de chef Cătălin Scărlătescu. Ce punctaj a obținut

Ștefan Nistor, un bucătar cu experiență, a fost salvat de la eliminare de chef Cătălin Scărlătescu în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. Concurentul a avut cea mai slabă farfurie, însă norocul i-a surâs în această seară.

colaj foto cu gina pistol si chefii si poza cu concurentii de la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, dar a fost salvat cu o amuletă | Antena 1

În ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iune 2023, chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta pentru a-l salva pe Ștefan Nistor de la eliminare. Concurentul urma să plece acasă cu 9 puncte obținute în urma preparatului său.

Tânărul a rămas printre ultimii concurenți din platou alături de Matthew Ehsanmehr. Tot în această seară, Nina Hariton, Constantin Onuț și Monica Pușcoiu au intrat în bucătăria show-ului culinar cu punctaje maxime.

Paul Tudosescu (Pablo) a rămas în competiție cu 13 puncte în timp ce AnaMaria Ijac (Anica) a luat 11 puncte. De asemenea, George Popescu și Matthew Ehsanmehr au mai făcut un pas spre semifinală cu 12 puncte.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă și a făcut schimb de concurenți. Pe cine a luat

Chef Sorin Bontea s-a bucurat extrem de tare când a aflat că trece în ultimul battle cu 4 concurenții. Astfel, șansele să aibă mai mulți oameni în semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite sunt mai mari.

Așadar, Ștefan Nistor a fost eliminat din cauza preparatului cu tapioca. Se pare că acest ingredient a mai făcut o „victimă” din echipa neagră de data aceasta.

„Tapioca a fost folosită greșit! Îmi pare rău de Ștefan că nu a reușit să demonstreze un pic mai mult”, a menționat chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta pentru a-l salva de la eliminare pe Ștefan Nistor în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023

Ștefan Nistor nu a știut ce să-i răspundă lui chef Cătălin Scărlătescu atunci când a fost întrebat ce a făcut în farfurie la duel: „Efectiv m-am blocat, nu știam ce să îi răspund. Tot visul meu, toate așteptările mele…Au căzut!”.

„Ne-a spart!”, a zis Pablo când l-a văzut pe Matthew Ehsanmehr venind în bucătărie.

Chef Cătălin Scărlătescu nu a putut să piardă încă un concurent, motiv pentru care a decis să își pună la bătaie amuleta pentru a-l salva: „El încă nu e convins că face parte 100% din echipa noastră, sunt singur că nu simte. Și atunci, ca să se convingă de treaba asta, i-am dat amuleta”.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost eliminați. Cui i s-a făcut rău în platou

„Ia-o că e a ta, să nu crezi că ești singur pe drum. Ești al nostru! Așa că rămânem tot 4 în echipă”, i-a spus juratul lui Ștefan Nistor.

Concurentul a fost copleșit de emoții când i-a fost oferită amuleta: „Simți că ți se dă o a doua șansă, că omul ăla are încredere în tine. Uite că a ținut să mi-o dea mie”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Constantin Onuț, reacție complet neașteptată când și-a aflat nota. Ce a urmat: „De ce râ... Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite, chiar înainte de eliminare. Ce reacție a avut după ce a fost sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x