Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Gestul neașteptat făcut de Zannidache, după eliminare! Toți au izbucnit în lacrimi. „Mi s-a rupt sufletul”

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Acesta a fost momentul în care concurentul lui Sorin Bontea i-a suprins pe toți cu un gest complet neașteptat.

Chefi la cuțite 2020. Gestul neașteptat făcut de Zannidache, după eliminare! Toți au izbucnit în lacrimi. „Mi s-a rupt sufletul” Galerie
Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După duelul dintre echipele conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Zannidache Edmond Hubert a primit cele mai puține puncte și a fost eliminat, în ediția 34 din sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite”.

Acesta a fost momentul în care tânărul a făcut un gest complet neașteptat, emoționant, pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina. Deși a încercat mereu să pară că este un „băiat rău”, Zannidache i-a convins pe toți că are o inimă de aur.

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Îmi pare rău că pleacă Zanni. Îmi este foarte drag, foarte simpatic, țin la el. O să lipsească echipei și mie”, a mărturisit Sorin Bontea, supărat că pierde un concurent drag.

citește și: Zannidache din echipa lui Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” e cântăreț! Ce piesă l-a făcut celebru pe YouTube

Cu lacrimi în ochi și extrem de îndurerat, Zannidache Edmond Hubert a mărturisit că îi este extrem de drag locul acesta și că regret faptul că pleacă.

citește și: Ce a trăit în copilărie Zannidache Edmond de la „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri complet neașteptate: „Nu realizam”

Ionuț Belei a întrebat dacă nu cumva Sorin Bontea poate face vreo magie sau poate folosi vreo amuletă ca să-l salveze pe Zannidache, dar de data aceasta, verdictul nu se poate schimba.

Un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când tânărul din echipa lui Sorin Bontea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a plâns în brațele lui Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Acuzații de trădare! Ce gest a neașteptat a făcut un concurent din echipa lui Scărlătescu... Blondă și sexy! Imagini incendiare cu Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite. Cum arăta concurenta acum 5 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x