Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului, a fost eliminată din sezonul 13. Ce s-a întâmplat

Gabriela Lucuțar aka Regina Întunericului a fost eliminată din sezonul 13 Chefi la cuțite în ediția 18 de pe 29 aprilie 2024. De altfel, un concurent a obținut punctajul maxim și un avantaj puternic în battle-uri.

colaj foto cu irina fodor, chefii si concurentii de la Chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Echipa galbenă a pierdut un concurent în ediția din 29 aprilie 2024 | Antena 1

Ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 29 aprilie 2024 a adus o veste neașteptată pentru chef Alexandru Sautner. Gabriela Lucuțar, cunoscută și ca Regina Întunericului, a fost eliminată din competiția show-ului culinar.

La scurt timp de la vestea că Mihai Dragomir a obținut 20 de puncte și un avantaj puternic, mentorul echipei galbene a primit o nouă „lovitură”. O concurentă importantă în grupul său pleacă acasă cu o farfurie de 4 puncte.

Punctajul Gabrielei Lucuțar i-a luat prin surprindere pe chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner, chef Orlando Zaharia și chef Richard Abou Zaki. Nimeni nu se aștepta ca ea să iasă cu un preparat atât de slab.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Geanina Crăciun a fost eliminată din sezonul 13. Ce reacție neașteptată a avut Richard Abou Zaki

Se pare că ingredientul pe care l-a primit de la Claudia Sauliuc a pus-o în dificultate pe Regina Întunericului. Aceasta nu a gătit până acum cu foie gras, motiv pentru care a ajuns într-o situație dificilă.

Cum a reacționat Gabriela Lucuțar aka Regina Întunericului când a aflat că este eliminată din sezonul 13 Chefi la cuțite, în ediția de pe 29 aprilie 2024

În ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 29 aprilie 2024, Gabriela Lucuțar și adversara ei, Caludia Sauliuc, au trăit momente pline de emoție. Cele două au rămas în fața chefilor, după proba individuală.

Chef Richard Abou Zaki și-a pus mâna în cap, fără pic de reținere, când a aflat preparatul făcut de Claudia Sauliuc. Deși mâncare ei nu a fost pe gustul juraților de data aceasta, concurenta s-a salvat cu șapte puncte.

„M-a dezamăgit tare! Sunt fericit că s-a salvat echipa mea, nu de ceea ce ai făcut tu în seara asta!”, a spus juratul.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner a fost scos din sărite de Mario Mădălin Dumitru, cuțitul său de aur

Regina Întunericului a fost surprinsă de vestea că trebuie să părăsească show-ul culinar. Aceasta i-a spus lui chef Alexandru Sautner că starea ei de spirit nu a fost bună și nici ingredientul primit nu a ajutat-o.

„Nu am avut niciun fel de inspirație!”, a spus Gabriela Lucuțar.

„Doamne ferește ce am văzut în farfurie! Sincer, aș vrea să țin măcar 10 secunde de reculegere pentru săraca rață care a murit degeaba! Doamne ferește! Dacă vrei să ai clienți la tine acolo dă-le un preparat de ăsta. Îi ia inima imediat. Cea mai mare dezamăgire!”, a fost reacția lui chef Alexandru Sautner.

„Ea a vrut să mă pună pe mine în dificultate, dar Dumnezeu a văzut-o și a băgat-o pe ea!”, a dezvăluit Dumitru Arun Vasile.

„Eu i-am dat foie gras Reginei ca să plece acasă. Am pierdut, dar am și câștigat!”, a zis și Claudia Sauliuc.

Verdictul final a emoționat-o pe Gabriela Lucuțar: „Îmi venea să plâng! Nu m-am străduit suficient. Indiferent de cât de obosită sunt în viața de zi cu zi nu pierd atât de repede. De fapt, eu nu pierd niciodată! Consider că nu am pierdut nici acum, am cunoscut niște oameni minunați. Poate am făcut niște răutăți... Aș fi vrut să mai stau!”.

„Puțini au cunoscut-o cum am cunoscut-o eu! Ea nu este un om rău! Eu țineam la Regina foarte mult”, a spus Mihai Dragomir.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Iulia Maria Creangă și Mario Mădălin Dumitru, replici dure în fața camerelor: „Am dat ... Echipa lui Chef Orlando, al doilea battle câștigat la Chefi la cuțite. Azi, actorii din serialul „Bravo, tată!” vin la d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x