Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Richard Abou Zaki a ales să folosească o amuletă puternică. A urmat Orlando Zaharia

Richard Abou Zaki a ales să folosească o amuletă puternică în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024. Nu a durat mult și Orlando Zaharia a folosit și el un avantaj puternic.

Colaj cu Chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia la Chefi la cuțite Galerie
Richard Abou Zaki a ales să folosească o amuletă puternică în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024 | Antena 1

Cel de-al nouălea battle de la Chefi la cuțite a adus, și de data aceasta, o confruntare cu o doză generoasă de adtrenalină. Chef Richard Abou Zaki a ales să folosească o amuletă puternică și n-a durat mult și Chef Orlando Zaharia a decis să îi urmeze exemplul.

Chef Richard Abou Zaki a ales să folosească o amuletă puternică. După el, Orlando Zaharia a folosit o amuletă, în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024

Irina Fodor a adus patru cloșuri cu diferite ingrediente, iar Alexandru Sautner a decis cine și cu ce gătește.

Sub primul cloș era legumele păstârnac, broccoli, varză și praz, sub al doilea cloș erau gustări precum pufuleți, pufarine, bomboane cip, biscuiți și mentosan. Sub al treilea cloș erau căpșune, mascarpone, ciocolată albă și ciocolată neagră, iar ultimul cloș a adus carne de pui, porc și vită.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a clacat și a avut nevoie de ajutor din partea medicilor. Ce s-a întâmplat

Astfel, Alexandru Sautner a ales pentru el și echipa lui varză, biscuiți, ciocolată neagră și pui, Orlando Zaharia i-a oferit broccoli, pufuleți, ciocolată albă și vită, iar lui Richard Abou Zaki i-a dat păstârnac, mentosane, mascarpone și porc.

După ce alegerile au fost făcute, toată lumea s-a apucat de gătit. Nu a durat mult și alarma s-a dat în bucătărie, căci Richard Abou Zaki a decis să folosească o amuletă pentru a-i încurca pe rivalii săi.

„Ai puterea să obligi concurenții celorlalte echipe să gătească în ștafetă doi câte doi schimbându-se la fiecare trei minute”, a anunțat liderul echipei roz.

„De ceea ce ne-a fost frică, de aia nu am scăpat”, a spus Mihai, cuțitul de aur.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandra Veber a cedat și nu și-a mai putut stăpâni reacțiile, la aflarea notelor. Ce a urmat

Concurenții din echipa verde și cei din echipa galbenă au început să se organizeze pe echipe, apoi toată lumea s-a apucat iar de gătit, în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțtie sezonul 13, din 8 mai 2024.

Nu a durat mult și Orlando Zaharia a decis să se folosească de un avantaj. A apăsat butonul roșu și a anunțat astfel ce amuletă a decis să pregătească, în cel de-al optulea battle.

„Mai am o amuletă! Folosește-te de puterile chef-ului care nu are echipă. El poate gusta și atinge ingredientele cu care lucrează echipa ta pe tot parcursul probei”, a zis el încântat.

N-a durat mult și în bucătărie și-a făcut apariția Ștefan Popescu și acesta s-a apucat imediat de treabă, spre marea bucurie a lui Orlando Zaharia.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce temă de gătit a pregătit Irina Fodor pentru al nouălea battle și cine sunt degustătorii... Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipă a câștigat al nouălea battle. Ce anunț a făcut Irina Fodor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x