Antena Căutare

Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu lovește cu amuleta denumită bomba nucleară: Ne-a dat cu panică!

Chef Cătălin Scărlătescu aruncă în lupta Chefi la Cuțite amuleta denumită bomba nucleară. ”De acum înainte, eu trebuie să continui ce a gătit Dumitrescu, iar el ce am început eu”, a spus chef Sorin Bondea.

Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu lovește cu amuleta denumită bomba nucleară: Ne-a dat cu panică!
Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu lovește cu amuleta denumită bomba nucleară: Ne-a dat cu panică!

„Am o muletă și nu o oricare amuletă, am o amuletă nucleară. Am o amuletă care spune așa: Ai puterea ca în orice moment din timpul probei să obligi celelalte două echipe să facă schimb de bancuri și să preia preparetele” , spune chef Cătălin Scărlătescu.

„Frustarea mea nu este că a dat această ștafetă, frustarea mea este că desertul e gata, totul e gata. La mine farfuria toată era gata” , povestește Florin Dumitrescu.

„Am văzut blatul pe masă, clar desertul lor este gândit cu blat. Un sos de ciocolată lângă care se află gelatină și glucoză.” , spune Alex.

Chef Bontea nu a înțeles ce are de gătit și s-a declarat nemulțumit de mizeria, vasele pe care le-a găsit în tabara lui Dumitrescu.

Dumitrescu a folosit și el o amuletă, a ales să guste și să își foloseacă mâinile pe parcursul întregul probe.

Chefi la cuțite, momentul jurizării invitaților. Echipa de la Radio ZU: Asta zici că este gumă de mestecat!... Chefi la cuțite, proba individuală de la duel. Carnea, tema confruntării dintre cele trei echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x