Antena Căutare

Chefi la cuțite, lider de audiență: cele mai mari cifre de la lansarea sezonului 7

Luni, 7 octombrie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 1,7 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21:14. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție emoționantă și de un clasament al amuletelor în care chef Cătălin Scărlătescu și-a adăugat cel de-al patrulea avantaj.

Luni, 7 octombrie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 1,7 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21:14. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție emoționantă și de un clasament al amuletelor în care chef Cătălin Scărlătescu și-a adăugat cel de-al patrulea avantaj. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat un record de audiență pe publicul comercial, de la lansarea sezonului 7.Chefi la cuțite, lider de audiență:  cele mai mari cifre de la lansarea sezonului 7

În intervalul orar 19.59-23.30, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,5 puncte de rating și 25,8% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7 puncte de rating și 21,3 % cota de piață. Acestea sunt cele mai mari cifre înregistrate pe publicul comercial de la lansarea sezonului 7 Chefi la cuțite. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 7,2 puncte de rating și 17,4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5,6 puncte de rating și 13,5 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7,2 puncte de rating și 16,8 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6,5 puncte de rating și 15,2 % cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00, pe publicul comercial și la orașe.

Luni seară, telespectatorii au avut parte de o ediție de suflet, la Chefi la cuțite, o ediție In Memoriam Răzvan Ciobanu. Celebrul designer român, ce s-a stins din viață la sfârșitul lunii aprilie, a acceptat la jumătatea lunii aprilie provocarea de a le face o surpriză juraților Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, fără să știe că preparatul său avea să fie apreciat de întreaga echipă. Ultima apariție a lui Răzvan într-o emisiune, momentele sale la bancul de lucru, dar și surpriza jurizării au emoționat o țară întreagă: ”Cuțitele astea, toate cele trei, au fost pe merit!, spunea atunci chef Scărlătescu.

Chefi la cuțite, lider de audiență:  cele mai mari cifre de la lansarea sezonului 7

Tot aseară, chefii au avut parte de o revedere emoționantă cu Răzvan Fodor, fost coleg și foarte bun prieten, ce a reușit să îi facă pe jurați să aibă o reacție savuroasă. Vedeta le-a pregătit o rețetă mexicană, dar mare le-a fost surprinderea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în momentul în care din spatele ușilor și-a făcut apariția un om drag, cu care au ținut legătura pe tot parcursul acestor ani: ”Când i-am cunoscut, Sorin era un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puști foarte simpatic, iar Cătălin, inițial, mi s-a părut mai ursuz. Ei fac un trio perfect, nu i-aș vedea despărțiți, în găști diferite. Le stă bine și când se ceartă!”, a spus Răzvan Fodor.

Lupta pentru cea de-a noua amuletă a fost câștigată luni seară de chef Cătălin Scărlătescu, care a reușit să pună în fața juratului invitat un preparat cu totul și cu totul delicios, în ciuda faptului că a gătit cu scorțișoară- ingredient la care el este alergic. Astfel, chef Scărlătescu l-a egalat pe chef Bontea în clasament și a adjudecat un nou avantaj prețios, care îi va permite să schimbe un concurent din echipa sa, cu oricare altul din echipele adverse, excepție făcând cuțitele de aur.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 7 octombrie 2019

Scărlătescu s-a pozat alături de noua sa iubire! Cine este cea care i-a răpit inima... Irinel Columbeanu, surpriză uriașă la Chefi la cuţite! Chef Bontea: „Nu mã aşteptam la asta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x