Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Cătălin Rizea s-a supărat pe Cristian Boca! Ce a dezvăluit

Lovitură grea pentru cei nouă concurenți ajunși în semifinala sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Aceștia au aflat ce trebuie să gătească la prima probă și acesta a fost momentul în care Cătălin Rizea s-a supărat pe Cristian Boca.

Cătălin Rizea, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Cătălin Rizea, în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”

O premieră în istoria emisiunii „Chefi la cuțite” este faptul că în semifinala din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar au ajuns nouă concurenți, câte trei din fiecare echipă.

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pornit la luptă pentru marele trofeu din finală cu forțe egale. După ce și-au încurajat bucătarii, aceștia s-au retras din bucătărie și au lăsat pe Gina Pistol să anunțe ce surpriză a pregătit!

Cătălin Rizea, enervat de Cristian Boca în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Pentru prima probă de gătit din semifinala sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, prezentatoarea îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a pregătit trei cloșuri, sub care se aflau trei rețete pregătite de jurați. Sorin Bontea a gătit cod, Cătălin Scărlătescu a optat pentru halibut, iar Florin Dumitrescu a pregătit ceva pe bază de slănină.

citește și: Florin Dumitrescu, în lacrimi în semifinala „Chefi la cuțite”! Ce l-a emoționat

„Dragii mei, veți trage la sorți ce farfurie o să faceți și primiți o listă cu ingredientele. Jurații vor primi o poză cu aceste farfurii, iar voi veți primi lista cu ingredientele. A venit momentul să trageți la sorți, dragilor”, a mai anunțat Gina Pistol.

Cătălin Rizea în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Cătălin Rizea în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Apoi, Gina Pistol a mers la fiecare concurent și l-a invitat să tragă la sorți un bilet. Fiecare semifinalist a descoperit astfel ce farfurie trebuie să reproducă și a primit o listă cu ingrediente.

citește și: Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare neașteptată de look! Cum a apărut

Au urmat apoi scurte momente de studiu. Fiecare aspirant la finală a analizat atent farfuria primită și lista de ingrediente, încercând să își dea seama cum poate reproduce cât mai bine prepawratul cu pricina.

citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

Apoi, bucătarii s-au apucat de gătit, chiar dacă emoțiile au atins cote uriașe. Cătălin Rizea a extras același bilet precum Cristian Boca, cel care îi este coleg de echipă. Totuși, acesta a fost momentul în care un conflict s-a născut.

Cătălin Rizea în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Cătălin Rizea în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Cătălin Rizea i-a cerut lui Cristian sfaturi, dar acesta din urmă a părut că este absent, răspunzând mereu: „Cum crezi tu, Cătă”. Se pare că acest detaliu l-a enervat la culme pe soțul Addei, care nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Prima probă din semifinală, lovitură grea pentru concurenți! Ce trebuie să gătească... Chefi la cuțite semifinala 2020. Juriu celebru în prima probă din semifinala „Chefi la cuțite” 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x