Antena Căutare

Lovitură cruntă pentru cei trei chefi! Chef Florin avertizează: „O să iasă sânge la propriu și la figurat”

Cele trei echipe de la emisiunea „Chefi la cuțite” s-au reîntors în bucătărie pentru o nouă confruntare culinară! Ce surpriză îi așteaptă pe bucătari?

Cele trei echipe de la emisiunea „Chefi la cuțite” s-au reîntors în bucătărie pentru o nouă confruntare culinară! Ce surpriză îi așteaptă pe bucătari?

„O să iasă sânge la propriu și la figurat”, a anunțat Chef Florin Dumitrescu, cu puțin timp înainte de o nouă confruntare culinară.

Apoi, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat că, de data aceasta, echipele conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu trebuie să muncească mult și să pregătească delicii ce vor fi jurizate de membri ai comunității rrome!

Nu e ușor să pregătești o tocăniță gustoasă în doar șaizeci de minute, fiindcă vita, de exemplu, fierbe extrem de greu.

Și cum ingredientele de bază sunt pui, vită și porc, Cătălin Scărlătescu a păstrat în mod strategic pentru ehipa sa carnea de porc și a oferit vita și puiul lui Florin Dumitrescu, respectiv Sorin Bontea.

Cine va găti cel mai bine o tocăniță în doar șaizeci de minute? Rămâne de văzut!

Tensiune maximă între concurenți, la “Chefi la cuțite”: “El este cel mai “șmecher”. Noi toți suntem niște fraieri!”... Foc uriaș în bucătăria „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a riscat totul! „O să ardem aici ca șobolanii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x