Antena Căutare

Revenire de senzație la „Chefi la cuțite”! Mihai Cuciureanu, show total cu cântat, dansat și...o salată: „Dacă nu vă place nici de data asta, îmi dau demisia!”

Mihai Cuciureanu este fost un concurent Chefi la cuțite. De această dată, tânărul vrea să-i impresioneze pe jurați și cu preparatul său, nu doar cu vocea.

Mihai Cuciureanu este fost un concurent „Chefi la cuțite”. De această dată, tânărul vrea să-i impresioneze pe jurați și cu preparatul său, nu doar cu vocea.

Mihai a vrut să îi dea gata pe chefi cu o salată de fructe cu frișcă. Doar că frișca semăna mai mult cu...iaurtul.

Dezamăgit de reacțiile celor trei chefi, Mihai le dădea indicații din culise: „Hai măi, dacă nici asta nu vă place...mâncați măcar CĂPȘUNUNA, că e bună.”

Cu mâncarea, ne-am lămurit, așa că am trecut mai departe. După un moment mai mult decât hazliu, în care concurentul i-a imitat pe cei trei, Mihai ne-a oferit un moment de patriotism, în cinstea Centenarului Marii Uniri – poezii și cântece patriotice și, evident, imnul României!

Emoțiile ating cote maxime! „Amuse bouche”-urile pregătite de chefi sunt jurizate de Marian Cernat! Ultima amuletă e la ... Ultima amuletă a sezonului a fost câștigată! Ce chef va putea vorbi liniștit și cine va avea obligația să tacă în moment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x