Antena Căutare

Momentul adevărului. Chef Bontea îi spune lui Florin Dumitrescu care a fost motivul pentru care i l-a luat pe Silviu

Mișcarea lui chef bontea a avut un efect devastator pentru echipa lui Florin Dumitrescu. În timp ce echipele se luptă cu proba „Flambat”, chefii au dat toate cărțile pe față.

Mișcarea lui chef bontea a avut un efect devastator pentru echipa lui Florin Dumitrescu. În timp ce echipele se luptă cu proba „Flambat”, chefii au dat toate cărțile pe față.

Chef Bontea și-a folosit una dintre amulete și a luat „Cuțitul de aur” din echipa roșie, pe Silviu.

„Auzi, am și eu o întrebare...poți să te superi, poți să nu te superi. Băi Sorine, mi-ai luat un om, prima oară, pe Valentin, îți pleacă „Cuțitul de aur” și tu, în loc să îl lași pe Munti să strălucească o probă, că are capacitate, frate, doar tu nu îl vezi, i-l aduci pe altul peste el. De ce?”, a întrebat chef Dumitrescu.

„Mi l-ai luat pe Valentin, știind că mi-l doresc în echipă. L-ai luat back-up pentru „Cuțitul de aur”. Mi l-am luat pe Valentin acasă, că e băiatul meu și mi-l doream foarte mult și ți l-am dat înapoi pe Ovidiu, care a vrut la tine în echipă. am ajuns la ananghie și pentru că îl consider mai bun deât Maria, l-am luat”, a spus chef Bontea.

Tema probei de eliminare i-a lăsat mască pe concurenți: „Eu știu ce e flambat, doar că n-am făcut niciodată!”... Ana Maria Crudu a învățat să flambeze în timpul probei de eliminare! „Era să dau foc și la cameră la câta flacăra am făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x