Antena Căutare

Sorana, ex-ASIA, a avut o "cârciumă" la care Scărlătescu a lucrat ca bucătar: " Arunca cu tigăile în bucătărie când se enerva"

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, a luat startul! Printre concurenţii de la audiţiile pe nevăzute s-a aflat şi Sorana Darclee, fosta componentă a trupei ASIA.

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, a luat startul! Printre concurenţii de la audiţiile pe nevăzute s-a aflat şi Sorana Darclee, fosta componentă a trupei ASIA.

"Dar ce caut eu aici?", s-a întrebat solista în timp ce se afla în bucătărie. Încrezătoare în forțele proprii, Sorana s-a apucat de gătit cu speranța că va reuși să-i impresioneze pe cei trei jurați.

Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. Sorana Darclee a gătit scoici în sos de vin cu unt şi pituci. Daa, a gătit scoici, astfel că s-a băgat singură în gura lupului: "Sigur că n-am cum să-i duci eu lui Scărlătescu scoici mai bune decât ale lui!", mărturisește Sorana.

Impresionați de apariția artistei în platou, chefii s-au pus pe întrebări. Așa au aflat că Scărlătescu a "muncit" la o cârciumă pe care Sorana a avut-o acum ceva vreme.

Întrebată în ce echipă ar merge, Sorana s-a dezis de Cătălin și a afirmat cu sinceeritate: "Aș merge la tine, Florin Dumitrescu, ești favoritul meu!"

Amalia Bellantoni, fostă stewardesă și soție de bucătar, în fața juriului de la Chefi la cuţite: "Wow, cum arată fa... Farfurii inedite și povești în premiera sezonului 7 "Chefi la cuțite". Scărlătescu, marele câștigător al amule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x