Antena Căutare

Durul chef Dumitrescu, cucerit iremediabil de soție! Mesajul transmis de Ziua Îndrăgostiților îl transformă într-un romantic incurabil!

În fața concurenților e de neclintit, își face meseria cu pasiune și e perfecționist de fel. Dar atunci când vine vorba de cei dragi, chef Florin Dumitrescu devine cel mai romantic și blând om din lume.

În fața concurenților e de neclintit, își face meseria cu pasiune și e perfecționist de fel. Dar atunci când vine vorba de cei dragi, chef Florin Dumitrescu devine cel mai romantic și blând om din lume.

De Ziua îndrăgostiților, acesta a ținut să facă public, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emoționant, însoțit de un clip în care apare soția sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Asa a inceput totul! Ne-am intalnit la restaurant, am inceput sa vorbim, iar lucrurile au evoluat! Am cerut-o de sotie pe 14 februarie 2013, cu gandul ca nu o sa mai sarbatorim Valentine's Day si o sa ne bucuram de aniversarea logodnei. Eu am primit cel mai valoros cadou din viata mea, tricourile cu autograf de la Inter Milano, ea a primit cel mai frumos inel de logodna ( nu am poze cu inelul :( ). A urmat cea mai frumoasa poveste de dragoste de la mine din cartier, au venit pe lume printesele noastre si de aici ni s-a schimbat viata! Astazi suntem fericiti si impliniti si la fel ca orice alt cuplu care se respecta, nu avem nici o rezervare facuta pentru diseara! Asa ca, o sa stam sa ne uitam la Chefi la Cutite si vom manca floricele cu fetele noastre. Bine ati venit in Universul meu, acum la revedere si iubiti-va mult!
Ne vedem diseara de la 20:30!”

Astăzi, de la 20:30, dragostea e în bucate exotice, la „Chefi la cuțite”!... Preparate inedite vin pe bandă la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x