Antena Căutare

E un gentleman, le are cu bucătăria şi este... antrenor de box! Chefii sunt daţi pe spate de concurentul nostru: "Cum ai reuşit să faci preparatul ăsta? Cu pumnii?!"

E un gentleman, are 52 de ani şi este antrenor de box! Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu Marian Cocoş din Bucureşti

E un gentleman, are 52 de ani şi este antrenor de box! Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu Marian Cocoş din Bucureşti

Ştim, prima întrebare este şi pe buzele dumneavoastră: care să fie legătură între cele două mari pasiuni ale concurentului nostru? Competiţia oare? Sau cele două să fie combinaţia perfectă?

“Totul a pornit în urmă cu foarte mult timp. Tatăl meu a fost măcelar, aşadar e o chestie de familie. El a fost cel care m-a îndemnat să gătesc şi bine am făcut pentru că soţia mea nu stie să gătească. Am vrut să mă fac bucătar, însă am renunţat din diferite motive şi m-am apucat de box. În box nu ai cum să fii relaxat, dar în bucătărie totul e o plăcere”, a povestit domnul Cocoş.

Şi aşa începe meciul! Găteşte tradiţional, dar în seara asta încearcă un sufle de ciocolată. Sorţul e la locul lui, ingredientele la fel, de încredere nu mai spunem.


Dar Chefii ce părere au? Hmmm… I-a ieşit perfect! “E prima oară când văd Lava Cake cu ciocolată albă în interior”, spune Chef Bontea.

Şi Chef Scărlătescu e dat pe spate de preparat, dar şi de concurent: “Nu îmi vine să cred aşa ceva. Cum ai reuşit să prepari aşa ceva? L-ai luat la pumni?".

Şi uite aşa a obţinut antrenorul nostru de box trei cuţite.

”Farfuria asta e un fel de Jurrasic Park. Cineva vrea să ne omoare?” Ce se întâmplă atunci când pui laolată pepene galbe... Şi boxerii gătesc câteodată! "Nu am putut avea succesul meritat în sport pentru că sunt ţigan. Securitatea nu mi-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x