Antena Căutare

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Nina Hariton a răbufnit când a văzut ce făceau rivalii săi. Cătălin Scărlătescu, reacție dură

Au ieșit scântei în bucătărie, după ce Nina Hariton a văzut ce făceau rivalii săi. Finalista lui chef Sorin Bontea nu s-a mai putut abține și a „explodat”, chiar în Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a avut o reacție dură față de Paul Tudosescu (Pablo).

colaj foto cu nina rus, poza cu florin dumitrescu si laurentiu neamtu si poza cu laurentiu neamtu si mihaela zahariea si poza cu dumitru paul tudosescu in finala chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Nina Hariton s-a enervat în finala Chefi la cuțite sezonul 11 și a răbufnit | Antena 1

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite a venit cu provocări mari pentru finaliști. Nina Hariton, Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu au fost nevoiți să lucreze sub presiune, după ce și-au format echipele.

Pentru că timpul este limitat în bucătăria show-ului culinar și dorința de a câștiga e mare, concurenții au întâmpinat situații dificile. Nina Hariton a „explodat” de nervi atunci când a văzut ce făceau rivalii săi.

Finalista lui chef Sorin Bontea nu a mai ținut cont de nimic și a „aruncat” cu replici dure asupra celor care deschid des abatitorul. Aceasta s-a enervat foarte tare când a observat că preparatul său nu este gata din cauza celor care umblă la blast chiller.

„Nu mai deschideți și voi atâta, chiar nu vedeți... De trei ore stați la desert, iar de atunci îl tot deschideți și închideți! Pe bune! La fiecare două secunde se deschide! Mă apucă nervii”, a fost replica ei.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. George Borșaru, Luna Morgaciova și George Popescu au fost eliminați înainte de semifinală

„Nu ai ce să faci! Lasă așa”, i-a spus Constantin Onuț.

„Martorii abatitorului. O nouă religie! Nu știu ce era pentru că au reușit să scoată din sărite pe toată lumea”, a mai adăugat Luna Morgaciova.

Chef Cătălin Scărlătescu, reacție dură față de Paul Tudosescu în finala sezonului 11 Chefi la cuțite, după ieșirea nervoasă a Ninei Hariton

Chef Cătălin Scărlătescu a avut o reacție dură față de Paul Tudosescu (Pablo) în Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Juratul a mers după el în cămară pentru a-i da câteva indicații în ceea ce privește preparatul său.

„N-ai făcut nimic din ce am vorbit cu tine! Uitați-vă și voi la ăia cât de frumos fac!”, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Juratul s-a enervat atât de tare încât a strigat la finalistul său. Acela a fost momentul în care Paul Tudosescu a devenit mai activ în bucătărie pentru a-l face mândru pe chef: „Gata, mi-a dat electricitate! Rambo zici că e omul ăsta. (...) Îmi venea să plâng, a ieșit toată energia din mine!”.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă cu dublu avantaj. De ce s-a enervat Constantin Onuț

De asemenea, chef Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză când a ajuns la bancul de lucru și a văzut desertul lui Laurențiu Neamțu, dar și haosul din echipa lui. Mai mult decât atât, juratul i-a sugerat să nu mai pună pe farfurie un preparat.

„Am fost șocat! Am zis că am făcut, a ieșit bine și acum să nu mai pun în farfurie”, a spus Laurențiu Neamțu.

Într-un final, concurentul lui chef Florin Dumitrescu a ținut cont de sfatul primit de la jurat și a renunțat la choux. De altfel, Mihaela Zahariea la încurajat pe tot parcursul probei din ultima etapă a competiției.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Constantin Onuț, uluit de reacția lui Paul Tudosescu. Cei doi și-au spus replici ac... Finala sezonului 11 Chefi la cuțite. Cine e marele câștigător al sezonului 11. Nina Hariton pleacă acasă cu premiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x