Antena Căutare

Florin Dumitrescu, lăsat fără cuvinte la „Chefi la cuțite” chiar de propria soție! Ce a pus la cale partenera sa de viață

Toți concurenții de la „Chefi la cuțite” au parte de surprize atunci când apar în fața chefilor. Doar că de data asta, chef Florin Dumitrescu a fost cel care a rămas cu gura căscată atunci când un invitat total neașteptat și-a făcut apariția!

Toți concurenții de la „Chefi la cuțite” au parte de surprize atunci când apar în fața chefilor. Doar că de data asta, chef Florin Dumitrescu a fost cel care a rămas cu gura căscată atunci când un invitat total neașteptat și-a făcut apariția!

La un moment dat, cei trei chefi au primit la degustare o tocăniță de cartofi cu cârnați. Și lui Chef Florin Dumitrescu i-a plăcut atât de mult, încât a mâncat și porțiile colegilor de platou!

Și nu mică i-a fost surpriza atunci când ușile s-au deschis și în fața lor a apărut nimeni alta decât soția lui chef Dumitrescu, Cristina!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dorind să-i facă o surpriză soțului său cu ocazia aniversării de trei ani de la cererea în căsătorie, Cristina a făcut tocăniță de cartofi, prima mâncare pe care ea i-a gătit-o celui care avea să-i devină soț! Și a fost atât de bună, încât a rămas în mintea lui Florin Dumitrescu.

Liviu Vârciu a fost luat peste picior de cei trei chefi! „Doar un bărbat complexat ar găti așa ceva”

Fiindcă nu au putut să aniverseze împreună, consoarta a decis să vină ea pe platourile de filmare cu o surpriză. Și efectul a fost unul maxim, fiindcă inclusiv Bontea și Scărlătescu au fost șocați să o vadă! Urmărește și tu unul dintre cele mai vizualizate momente „Chefi la cuțite” de pe YouTube!

Și nu uita! Emisiunea „Chefi la cuțite” revine pe 11 și 12 septembrie, la Antena 1!

Liviu Vârciu a fost luat peste picior de cei trei chefi! „Doar un bărbat complexat ar găti așa ceva”... Îți mai amintești de Patricia, concurenta de la „Chefi la cuțite” care a spus că Scărlătescu seamănă cu bulldogul ei fra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x