Antena Căutare

Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Primul concurent care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Este primul concurent de la Chefi la cuţite care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Este primul concurent de la Chefi la cuţite care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Iulian a pregătit pentru cei trei jurați păstrăv în mălai, însă platingul este cel care i-a impresionat pe chefi. Concurentul a transmis un mesaj prin preparatul său, gura deschisă a peștelui reprezentând strigătul României.

„E un mesaj care este deasupra” , a explicat chef Cătălin Scărlătescu. Iar Sorin Bontea a adăugat „Nu mă mir să intre în port național.”

Iulian Saragea, bucătarul care a gătit pentru Radu Mazăre! Primul concurent care a plecat fără să ştie ce se afla sub cloşuri!

Iulian are o poveste halucintă, un decret al Papei l-a scăpat pe acesta de pușcărie. După ce a fost acuzat de încălcarea spațiului Schengen.

Cristian Rusen a trecut prin momente grele după ce copilul său a fost suspect de autism! "Ne-a dat cu lumea în cap&... O lecţie de limbă română proaspăt învăţată! Doi polonezi dau testul în bucătărie la Chefi la cuţite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x