Antena Căutare

Premieră la ”Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a mâncat un preparat gătit dintr-un șarpe ce poate atige chiar și nouă metri lungime: ”Anul trecut n-am gustat, dar acum...Mi-a plăcut. Are gust de jumări.”

S-a căsătorit în urmă cu cinci ani de zile cu un bărbat din Bistrița, pe care l-a cunoscut în Madrid și s-a mutat în România, fără să regrete vreun pic că a renunțat la Indonia.

S-a căsătorit în urmă cu cinci ani de zile cu un bărbat din Bistrița, pe care l-a cunoscut în Madrid și s-a mutat în România, fără să regrete vreun pic că a renunțat la Indonia.

Hilda Ioniță, în vârstă de 38 de ani, este casnică, dar a venit hotărâtă să-i dea gata pe chefi. A gătit un preparat din piton, ce fost chiar și pe gustul lui Florin Dumitrescu, care n-a mai mâncat preparate exotice.

”Mi-e dor de prieteni, de familie, de mâncare. Fiul meu s-a născut în urmă cu doi ani și seamănă cu tata. Am mari emoții când vorbesc despre el. A murit în urmă cu opt nouă ani, în urma unui infarct. ”, a povestit Hilda.

”Sunt foarte curios, ce e aici?”, a întrebat Dumitrescu. ”Piton? E prima dată când mănânc așa ceva. Anul trecut a mai venit cineva care a gătit șarpe, dar n-am gustat. Acum am mâncat. Nu-mi place să încerc mâncărurile mai exotice, dar asta mi-a plăcut. Gustul de salsa, șarpele e puțin cam tare, dar mi-a plăcut.”, a spus Dumitrescu.

Și-a încercat norocul încă o dată la ”Chefi la cuțite”, dar n-a avut noroc! Emilian Vârlescu credea că are ”pile”, dar a... A venit la ”Chefi la cuțite” echipată cu un decolteu adânc, iar Dumitrescu a pariat că preparatul e dedicat lui Scărlăte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x