Antena Căutare

Jurizare sub „AMENINȚAREA” unui soț pretențios: „Am nevoie de cuțite. Alminteri, bărbatul meu o să mă...”

E seara revederilor la „Chefi la cuțite”. După apariția lui Adrian Baba, chefii dau cu ochii de o altă cunoștință mai veche. Elena de la Bistrița s-a întors. Are gânduri mari: „Anul trecut am ajuns până în bootc-camp și am fost la un pas să merg mai departe. Acum nu mai e cale de întors. Trebuie să ajung până în fnalul emisiunii. Alminteri, bărbatul meu o să mă lase aici”, spune ardeleanca focoasă, administrator de fermă mixtă și mamă de copii fără cusur.

Pentru a-și asigura trecerea de preselecții, Elena Rus a pregătit un bulz reinterpretat. Da, da... Și mâncărurile tradiționale pot căpăta alte forme și gusturi atunci când sunt făcute de o minte inventivă.

Întâlnirea cu jurații înseamnă un motiv perfect pentru o scurtă întrecere în timp și pentru jurizarea produsului pregătit de concurenta bistrițeancă.

O revedere-surpriză! Sarea-n bucate a revenit să-i impresioneze pe cei trei jurați: „Dacă ratez și de data asta, o să...... Din București și până-n Filipine, toți concurenții vor să gătească bine. Povestea lui Joel și nucile de cocos!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x