Antena Căutare

La 73 de ani, Floarea Bonțea i-a dat gata chefi! Fasole cu ciolan, palincă și multe vorbe de duh! „Și rămâne lumea mea la cine nu-i om de ea”

Următoarea concurentă a demonstrat că talentul culinar nu are vârstă! Bonțea Floare are 73 de ani și a venit să arate că nimic nu te poate opri dacă îți dorești cu adevărat!

Următoarea concurentă a demonstrat că talentul culinar nu are vârstă! Bonțea Floare are 73 de ani și a venit să arate că nimic nu te poate opri dacă îți dorești cu adevărat!

REŢETA: Păsulă cu hospă și ciolan afumat, o mâncare tradițională de la socăcița Floare Bonțe din satul Marin, județul Sălaj

„Am venit să vă învăț să faceți fasole cu ciolan, după o rețetă de la mama mea”, a zis concurenta plină de încredere.

A pritocit ingredientele, a dat foc la oale și a lăsat totul la făcut, cum se face la ea la Satu Mare.

„Am venit în costum popular fiindcă mă mândresc cu el. Îmi pare rău că nu se duce mai departe portul. Dacă ar vrea care-s mai tinere să învețe despre portul popular, nu pretind nicio plată, numai să învețe și să ducă mai departe”, a zis femeia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi chefii au avut parte de o mare surpriză când au dat cu ochii de Floare Bonțea! Deznodământul? La ce mâncare gustoasă a făcut, cum să nu ia cuțitul și să meargă mai departe?!

Au ridicat cloșurile și... surpriză! Salată cu viermi în farfuriile juraților „Chefi la cuțite”... Tradiționalul românesc câștigă teren în fața juraților ,,Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x