Antena Căutare

Lacrimi în fața "verdictului"! Elena a fost "Miss", a trecut prin "Iadul bucătarilor", dar e "luată": "Cătăline, n-ai noroc, mă!"

Chipul Elenei Popa nu le este străin chefilor, asta pentru că tânăra, orginară din Chișinău, a mai avut ocazia să stea față în față cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor". 

Chipul Elenei Popa nu le este străin chefilor, asta pentru că tânăra, orginară din Chișinău, a mai avut ocazia să stea față în față cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor".

Pasionată de modeling, dar mai ales de bucătărie, Elena se laudă cu un palmares impresionant, atât pe podium, unde a fost desemnată Miss în 2014, dar și în ale gătitului, căci în urma unui campionat gastronomic culinar din Republica Moldova, a plecat acasă cu două medalii de argint.

Elena a început să gătească pentru că asta a văzut de mică, în casă, părinții săi fiind ambii bucătari, iar mama este specialistă în cofetărie.

Și-a gătit cu atenție preparatul, un quiche, dar emoțiile i-au dat ceva de furcă.

"Am greșit puțin proporția la aluat pentru că am fost emoționată", le-a spus chefilor.

Însă greșeala pare să fi fost infimă, căci jurații au apreciat gustul mâncării și au trimis-o pe Elena mai departe.

Noi concurenți, noi talente de descoperit în bucătărie! Juraţii ascut cuțitele în cel de-al şaselea episod "Chefi l... A sărit pe masa chefilor și i-a pupat! Robert i-a făcut pe toți să râdă cu lacrimi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x