Antena Căutare

„Mă bucur că există așa români”! Doru a fost aplaudat și lăudat de chefi! Preparatul său a arătat de-a dreptul demențial!

Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.

Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.

Are 48 de ani și a deschis un restaurant. Acum speră că va impresiona chefii cu o rețetă inedită, pe care a desăvârșit-o de-a lungul timpului.

A ales să pregătească un mousse de ciocolată cu sos de mango.

Încă din timpul liceului a știut că bucătăria se va transforma dih pasiune în meserie și spune că a deprins artele gătitului mai ales în perioada când a lucrat în străinătate.

„Cred că este o rețetă destul de grea, fiindcă are multe elemente”

A avut parte de multe surprize, căci preparatul nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit. Dar ambiția l-a făcut să reface preparatul, până a fost mulțumit de rezultat.

Chefii au gustat și brusc s-a lăsat tăcerea, moment în care concurentul a început să fiarbă de emoție.

Totuși, Doru a primit nu dor trei cuțite, ci și aplauze și felicitări!

Uite aici rețeta de mousse pregătită de Doru!

„Aici eu sunt stăpână”! Camelia a demonstrat că bucătăria nu are vârstă, ci doar pasiune!... De la agonie la extaz! Episodul 7 aduce lacrimi de emoție, dar și o surpriză colosală pentru chef Florin Dumitrescu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x