Antena Căutare

”Mă mai țineți minte? Am fost în vacanță împreună!” Chef Scărlătescu a dat anunț matrimonial?! O concurentă l-a dat de gol!

”Bucătăria pentru mine e mai mult o terapie psihică”, spune Mihaela Enache. La cei 46 de ani, i-a mai cunoscut pe chefi. Pe chefi, adică pe chef Scărlătescu! 

”Bucătăria pentru mine e mai mult o terapie psihică”, spune Mihaela Enache. La cei 46 de ani, i-a mai cunoscut pe chefi. Pe chefi, adică pe chef Scărlătescu!

Puțină răbdare, că revenim la subiect! Preparatul ajunge pe masa chefilor!

”Eu nu pot să mănânc de foame așa ceva”, e prima replică. Mai adaugă niște sos de soia și parcă se schimbă gustul. Să ghicim acum despre cine e vorba: doamnă în vârstă... cu burtă, mustată. Doamnă ați zis?

Ei bine, de la primul contact vizual începe distracția! ”Mă mai țineți minte?”, îl întreabă concurenta pe chef Scărlătescu. ”V-am contactat pentru o vacanță pe un vas de croazieră”, își continuă povestea.

Până la glume n-a mai fost decât un pas: ”Ia zi-ne Scărlătescule, tu asta faci, dai anunțuri matrimoniale?”

Și ce să vezi? Tocmai el nu i-a dat cuțitul! Le-a luat, în schimb, pe celelalte două și merge mai departe!

Cuțitul de la Scărlătescu, visu' la femei! ”Dar ce-are, doamnă, de îl vreți numai pe el? Acum veniți și pupați-l!”... E român, a crescut în Belgia și stă în bucătărie de la 13 ani: ”Ești savuros, băiatule! Felicitări pentru atitudine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x