Antena Căutare

Mariea Crâșmaru de la „Chefi la cuțite” e femeia cu cel mai lung pașaport din lume și un record greu de întrecut

În ediția 24 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Mariea Crâșmaru, prima femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit o rețetă specială de ceviche!

Mariea Crâșmaru de la „Chefi la cuțite” e femeia cu cel mai lung pașaport din lume și un record greu de întrecut Galerie
Mariea Crâșmaru, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Chiar dacă a avut ceva emoții în timp ce a pregătit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” o rețetă deosebită de ceviche din biban de mare, Mariea Crâșmaru a sperat că va reuși să primească două sau trei cuțite din partea celor trei jurați!

După ce au degustat preparatul, ușile s-au deschis și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au cunoscut-o pe concurenta care a adus cu ea cartea pe care a scris-o, după numeroasele sale aventuri!

Mariea Crâșmaru, femeia care a făcut înconjurul lumii pe jos, i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite

Am descoperit astfel că Mariea Crâșmaru de la „Chefi la cuțite” este cea care a făcut înconjurul lumii pe jos, acesta fiind și cea mai lungă călătorie parcursă vreodată de o femeie!

citește și: Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite”

„Am parcurs 120 de țări, șapte continente, Polul Nord și Polul Sud. Eu sunt o dovadă vie că poți să visezi și poți să-ți împlinești visurile dacă vrei. Eu asta mi-am dorit, să urc România pe cea mai înaltă treaptă a călătorilor lumii! Și chiar am reușit”, a mărturisit Mariea Crâșmaru, extrem de emoționată.

După ce a făcut turul României, concurenta de la „Chefi la cuțite” a decis să obțină un record Guiness ca globetrotter! Cu ghiozdanul în spate, Mariea Crâșmaru a plecat la drum, la vârsta de 48 de ani. Trei ani și cinci luni i-a luat călătoria, aceasta mergând între 28 și 30 de kilometri pe zi. Aceasta a străbătut 120 de țări, adică o distanță totală de 300.000 de kilometri.

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

În drumul său, denumit ulterior „cel mai lung drum parcurs vreodată de o femeie”, a ajuns la înălțimi de peste șase mii de metri și a îndurat inclusiv temperaturi de minus 38 de grade Celsius (în Antarctica) sau de plus șaizeci de grade Celsius (în deșertul din Emiratele Arabe Unite).

La finalul călătoriei sale, femeia s-a ales cu cel mai lung pașaport din lume: 154 de pagini, cu o lungime totală de nouăsprezece metri!

După ce i-au ascultat captivați povestea, cei trei jurați ai emisiunii au oferit verdictul pentru rețeta prezentată de Mariea Crâșmaru: două cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite”... Chef Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” s-a lăsat de polo și s-a angajat în bucătărie la 14 ani! Ce salariu neașt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x