Antena Căutare

Marius Bogin a venit pentru a treia oară la „Chefi la Cuţite”. Motivul emoționant pentru care vrea neaparat să câștige

Marius Bogin a venit pentru cea de-a treia oară la „Chefi la Cuţite”. Concurentul a prezentat de fiecare dată cu un preparat tradiţional românesc şi a reuşit să treacă de prima rundă. Vom vedea dacă şi de data aceasta a impresionat chefii şi a primit cuţitul pentru bootcamp.

Marius Bogin a venit pentru cea de-a treia oară la „Chefi la Cuţite”. Concurentul a prezentat de fiecare dată cu un preparat tradiţional românesc şi a reuşit să treacă de prima rundă. Vom vedea dacă şi de data aceasta a impresionat chefii şi a primit cuţitul pentru bootcamp.

De data aceasta, Marius Bogin a gătit stomac de miel umplut.

„Vreau să câştig finala în echipa lui chef Scărlătescu”, a mărturisit concurentul din Sebeș, în vârstă de 45 de ani.

„Sunt realizat ca și familie, ca și om. Am doi copii. Fata a făcut 18 ani, iar fiul meu, Bogdan, 15 ani”, a mai spus el.

Marius Bogin a adăugat că are șanse să câștige premiul cel mare în acest sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. „Sunt prea determinat”, a precizat concurentul.

Bogin și-a deschis sufletul la „Chefi la cuțite”, dezvăluind că participă pentru a reuși să facă o cramă pentru fiica lui, care suferă de o boală din cauza căreia uneori este marginalizată.

„Lucrez acasă la o cramă pentru fiica mea și tot îi dăruiesc ei. Cel mai dificil moment a fost când am aflat că fata mea e bolnavă. La un an, fetița mea trebuia să meargă cum fac toți copiii. Ne-au spus medicii că nu se poate recupera 100%. Merge șchiopătând. Nu poate urca și coborî scări, nu se poate spăla singură...”, a spus Marius Bogin.

El a adăugat că fiica lui, din cauza bolii de care suferă, a fost marginalizată.

„O dată la două-trei săptămâni se închide în camera ei și stă și plânge. Pentru asta și lupt – să termin acea cramă pentru ea, la care lucrez de un an, că nu îmi ajung banii”, a povestit concurentul.

Apariție excentrică la „Chefi la cuțite”! Drag queen-ul Yannis, faţă în faţă cu chefii: „Sunt exagerarea femeii"... „Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 5. Apariții excentrice, dar și emoționante, o luptă acerbă și clipe de groază...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x