Antena Căutare

Mesajul transmis de Orlando Zaharia după ce cuțitul său de aur a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Ce a putut să zică despre el

Chef Orlando Zaharia nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj neașteptat după ce Alexandru Săbădeanu, cuțitul său de aur din sezonul 13 Chefi la cuțite, a fost eliminat în battle-ul opt al competiției.

Colaj cu Orlando Zaharia și Alexandru Săbădeanu, cuțitul său de aur, la Chefi la cuțite Galerie
Chef Orlando Zaharia nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj neașteptat după ce Alexandru Săbădeanu, cuțitul său de aur din sezonul 13 Chefi la cuțite, a fost eliminat | Antena 1

Chef Orlando Zaharia a trăit o mare dezamăgire în battle-ul opt din sezonul 13 Chefi la cuțite, după ce echipa lui a intrat la duel. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur din echipa verde, a fost eliminat cu o farfurie de doar 8 puncte.

De-a lungul competiției, concurentului i-a fost foarte dificil să se acomodeze cu camerele de filmat și cu bucătăria show-ului culinar. Mai mult, acesta a susținut în nenumărate rânduri că nu se simte mândru de preparatele lucrate la probele individuale.

În preselecții, Alexandru Săbădeanu a reușit să-i impresioneze pe jurați cu o farfurie de senzație, dar și cu experiența lui profesională. Situația s-a schimbat pentru el în etapa battle-urilor, unde presiunea și tensiunea și-au spus cuvântul.

Cea de-a opta probă individuală s-a dovedit a fi foarte solicitantă pentru cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia. Deși tema nu a fost atât de dificilă, timpul limitat i-a dat mari bătăi de cap realizând un preparat care nu a fost lăsat la gătit suficient.

Vestea că Alexandru Săbădeanu părăsește show-ul culinar l-a luat prin surprindere pe jurat, pentru că avea așteptări mari de la concurent. Tânărul a plecat din sezonul 13 Chefi la cuțite mândru de parcursul său, dar trist că nu a putut să demonstreze de ceea ce este în stare.

Ce mesaj a transmis chef Orlando Zaharia după eliminarea cuțitul său de aur din sezonul 13 Chefi la cuțite

La scurt timp de la eliminarea cuțitului său de aur, chef Orlando Zaharia a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Juratul nu s-a mai putut abține și a spus totul despre plecarea lui Alexandru Săbădeanu.

„I-am dat cuțitul de aur şi, odată cu el, au venit multe speranţe şi aşteptări. Pentru Alex, presiunea asta a fost uriaşă. Îi urez să aibă mai multă încredere în el, mai multă ambiție şi mai mult curaj. Baftă în tot ce vei face în continuare, Alex”, a scris chef Orlando Zaharia în dreptul unor poze cu Alexandru Săbădeanu.

„Alex este un bucătar și un OM extraordinar pe care sunt bucuros că l-am cunoscut. Și cu siguranță nu a fost în perioada lui cea mai bună”, a mai scris juratul în comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui chef Orlando Zaharia a generat o mulțime de like-uri și de reacții din partea oamenilor online. Mai mult, Alexandru Săbădeanu nu a rămas indiferent și a lăsat un comentariu copleșitor.

„Cum aș putea spune chef, nu am fost în elementul meu natural. 😢 Îmi pare rău că nu m-am ridicat la nivelul cuțitului de aur 🙌”, a scris cuțitul de aur din echipa verde.

Părerile urmăritorilor de pe Instagram au fost împărțite în ceea ce privește parcursul lui Alexandru Săbădeanu din sezonul 13 Chefi la cuțite.

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef S... Chef Richard Abou Zaki și tunicile roz au câștigat battle-ul de ieri la Chefi la cuțite. Doi concurenți au părăsit show-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x