Antena Căutare

O mână de om și un munte de voință! La 32 de ani, Daniel s-a apucat de gătit ca să fie mai aproape de cei patru copii ai săi! „Ești fenomenal măi băiatule”

Daniel Gheorghiu este din Botoșani și a venit să arate tuturor că știe care sunt secretele meseriei de bucătar, chiar dacă este șofer de tir.

Daniel Gheorghiu este din Botoșani și a venit să arate tuturor că știe care sunt secretele meseriei de bucătar, chiar dacă este șofer de tir.

A ales să gătească un tartar de somon cu ton și avocado, cu care chiar a făcut senzație la prima impresie în fața chefilor.

Daniel a sperat că va primi o șansă mai departe în concurs, pentru a putea lăsa meserie de șofer în urmă și pentru a deveni bucătar, meserie ce l-ar putea aduce mai aproape de soție și de cei patru copii ai săi.

Ceea ce i-a impresionat cu adevărat pe chefi este faptul că gătește în parcare, la focul unei butelii. șI Totuși, pozele de pe telefon au făcut senzație.

Apoi a venit în platou și o parte din familie și s-a lăsat cu poze de grup!

La final, bucuria a fost mare pentru Daniel, atunci când a aflat că merge mai departe în concurs!

S-au încins spiritele la „Chefi la cuțite”! Diana de la „Insula iubirii” a purtat o discuție picantă cu Scărlătescu! „Dă... CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE WOK"! Gătește ca un maestru bucătar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x