Antena Căutare

Premieră la „Chefi la cuțite”! Are doar 13 ani, este sigură pe ea și vrea să-i dea gata pe toți chefii, dar mai ales pe unul dintre ei! „M-am înscris singură”

Ioana Dina, o elevă de 13 din Bucureşti, şi-a propus să îi dea gata pe cei trei chefi şi vrea să fie primul copil care va intra într-o echipă la „Chefi la cuţite". 

Ioana Dina, o elevă de 13 din Bucureşti, şi-a propus să îi dea gata pe cei trei chefi şi vrea să fie primul copil care va intra într-o echipă la „Chefi la cuţite".

„Scopul meu este să-i dau gata pe cei trei chefi și să intru într-una din echipe, mai ales a lui chef Dumitrescu. Cred că am șanse să fiu primul copil care intră în echipe”, a spus copila.

Ioana Dina s-a înscris singură la emisiunea „Chefi la cuțite”, după care i-a dat de veste mamei ei.

„A fost destul de surprinsă, dar era bucuroasă, pentru că ea nu avea curaj să mă înscrie”, a mai sous Ioana Dina, precizând că își petrece foarte mult din timpul ei liber în bucătărie.

Eleva le-a pregătit chefilor un cheescake cu ganache de ciocolată și mascarpone.

„Ce frică îmi e. Sper ca lui chef Dumitrescu să-i placă”, a spus copila în timpul jurizării pe nevăzute.

Eleva a mărturisit și că visează să „își deschidă cafenele”.

De la „Mireasă pentru fiul meu”, la „Chefi la cuţite”! Emilia Gavrizi, dezvăluiri șocante: „Am fugit iarna pe stradă des... O instructoare de zumba din Brazilia, apariție de senzație la „Chefi la cuţite”! „Mă simt mai bine la Cluj-Napoca"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x