Antena Căutare

Raluca a gătit, a plâns și apoi a primit o surpriză de zile mari din partea celor trei chefi! „Să mă omoare nevastă-sa?!”

Buhai Raluca Alice a venit tocmai din Germania pentru a arăta chefilor că este un bucătar iscusit și că poate face față provocărilor de la „Chefi la cuțite”!

Buhai Raluca Alice a venit tocmai din Germania pentru a arăta chefilor că este un bucătar iscusit și că poate face față provocărilor de la „Chefi la cuțite”!

Este cameristă și spune că a venit să câștige, fiindcă ar fi cazul să fie și o femeie câștigătoare a emisiunii. Speră că rețeta ei de steak de vită cu trei feluri de piure va impresiona juriul.

Emoțiile i-au jucat feste și a greșit preparatul, fapt ce i-a adus lacrimi și impresia că nu va merge mai departe.

Ajunsă în fața celor trei chefi, Alice și-a spus povestea vieții sale în străinătate.

„Și cheful bucătar de acolo nu ți-a gătit ceva frumos, romantic”, au întrebat chefii, încercând să afle dacă a avut cine să o învețe să gătească.

„Să mă omoare nevastă-sa?!”, a sărit imediat concurenta.

Chiar dacă nu credea că va merge mai departe, Alice a mers mai departe!

Ciprian aproape că i-a produs un infarct lui chef Florin cu salata sa cu viermi! „Mă aștept să și zboare ceva din farfur... Bucătăria nu e treabă ușoară pentru oricine! Concurenții au trecut prin focurile iadului pentru a-i impresiona pe chefi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x