Antena Căutare

Ronela s-a născut cu stofă de învingător! Și-a pierdut fiul și soțul într-un an și tot n-a renunțat! „Mi-aș fi dorit să mor eu în locul lui”

Ronela Faur a venit la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe în competiție!

Ronela Faur a venit la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe în competiție!

Este optometrist de meserie și iubește provocările, încercând mereu să depășească totul cu brio și să iasă învingătoare.

A ales să gătească o rețetă veche de gulii umplute cu carne tocată și sos de mărar, ceva învățat chiar de la bunica sa.

Totuși, dincolo de optimism, Ronela are și o emoționantă poveste de viață. La scurt timp de la nunta fiicei, băiatul său a avut un accident și a murit. Spune că și-a dorit atunci să fi murit ea în locul său. După 11 luni și-a pierdut și soțul, care s-a stins chiar în brațele sale.

Cu ajutorul familiei a reușit să meargă mai departe și astfel a învățat că în viață ai doar două variante: învingător sau învins.

Deznodământul? A primit trei cuțite și a mers mai departe în concurs!

Traian s-a întors la „Chefi la cuțite” și e decis să își ia revanșa! Chefii au avut o mare dilemă când au văzut farfuria... O fostă concurentă ,,Insula Iubirii” concurează cu Gina Pistol pentru a cuceri inima lui chef Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x