Antena Căutare

Salata i-a scos din concurs pe capete. Dar pe unii i-a ridicat în ochii chefilor: Cine este concurentul preferat de până acum? ”Doar tu ne-ai făcut să spunem WOW preparatului!”

Doar 64 de candidați mai sunt în cursa către echipele finale ale chefilor, iar adrenalina, emoțiile și suspansul par să fi atins apogeul la ”Chefi la cuțite”!

64 de candidați au fost în cursa către echipele finale ale chefilor, iar adrenalina, emoțiile și suspansul par să fi atins apogeul la ”Chefi la cuțite”!

Rândurile se strâng din ce în ce mai mult, căci fiecare dintre jurați își va forma o echipă de doar șase oameni, cu care va lupta spre titlul sezonului cu numărul patru.

Proba din această seară, care le-a testat concurenților tehnica, rapiditatea, dar și imaginația, a avut ca temă salata.

”Proba pare simplă, dar este plină de provocări”, mărturisește chef Scărlătescu. Dar oare chiar așa fost?

Degustarea salatelor pregătite de concurenți a atras după sine 20 de eliminări. 20 de concurenți au părăsit competiția, iar pentru cei rămași bucuria a fost uriașă. Urmează noi probe pline de suspans!

Chef Scărlătescu taie în carne vie: ”Ce să vezi? Ei au luat-o ca pe o joacă! Omul care își dorește cu adevărat să intre ... Bat-o vina de SALATĂ DE ICRE! Proba trei din bootcamp îi pune în dificultate pe concurenți! Sorin Bontea: "Sună ciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x