Antena Căutare

Scărlătescu i-a spus că este un fel de „Jolly Joker”! Darius le-a dat chefilor multe bătăi de cap! „Aș putea să enervez lumea, mă pricep la asta”

Darius Pleșa a venit din Anglia pentru a-și demonstra talentul culinar, după ce a fost complet absorvit de cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Darius Pleșa a venit din Anglia pentru a-și demonstra talentul culinar, după ce a fost complet absorvit de cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

A venit cu o rețetă spectaculoasă de porumbel afumat cu frunze de ceai. Spune că are încredere în el și chiar dacă emoțiile i-au jucat feste, concurentul și-a făcut treaba bine, gătind cu multă pricepere fiecare element din farfurie.

„Știu că aș putea să-mi aduc contribuția de adrenalină la emisiune, să-i enervez pe ceilalți. Mă pricep la asta”, a zis acesta plin de încredere.

A venit și mult așteptatul moment al dezbaterilor. S-au tachinat, au glumit și până la urmă, Darius a primit două cuțite și a mers mai departe în concurs!

„Ăsta ești tu, Jolly Joker”, i-a zis Scărlătescu la final. Motivul? Află urmărind clipul video de mai sus!

De la concurent în cârje și până la ofițer MAI, emisiunea „Chefi la cuțite” le-a avut pe toate! Cei trei chefi fac prăpă... Au ridicat cloșurile și... surpriză! Salată cu viermi în farfuriile juraților „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x