Antena Căutare

Surpriză uriașă de ziua lui! Chef Sorin Bontea a primit un tort din care îți e milă să mănânci! Cum arăta prăjitura festivă?

A fost ziua lui Chef Sorin Bontea, iar temutul jurat a avut parte de o surpriză uriașă din partea colegilor de la emisiunea „Chef la cuțite”!

A fost ziua lui Chef Sorin Bontea, iar temutul jurat a avut parte de o surpriză uriașă din partea colegilor de la emisiunea „Chef la cuțite”!

Aflat cel mai probabil pe platourile de filmare al celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, chef Sorin Bontea a avut parte de o surpriză uriașă!

Colegii i-au adus un tort demn de un bucătar de cinci stele: prăjitura festivă cuprindea o bucătărie bine echipată, în care un mini Sorin Bontea se asigura că preparatele ies exact cum trebuie!

„Ce frumos m-au așteptat colegii! Mulțumesc pentru urări!”, a zis acesta mândru de cadoul său.

Așa cum era de așteptat, a fost o bună ocazie pentru admiratorii emisiunii „Chefi la cuțite” să îi facă urări și complimente juratului!

Dacă sezonul trecut a fost câștigat de chef Sorin Bontea, care a reușit să restabilească clasamentul, acum colegii săi de la masa de jurizare sunt deciși să lupte și mai aprig pentru a găsi ucenici talentați, care să-i apropie cât mai mult de finală.

„Chefi la cuțite” revine la Antena 1 din această primăvară.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x