Antena Căutare

Victor Negoiță a pregătit cel mai dichisit preparat de la Chefi la Cuțite. Chefii au fost surprinși de farfuria primită

Victor Negoiță, bucătar, din Craiova, a venit la Chefi la Cuțite cu un preparat sofisticat, Crayfish cu macrou afumat și cocktail sauce.

Victor Negoiță a pregătit cel mai dichisit preparat de la Chefi la Cuțite. Chefii au fost surprinși de farfuria primită Galerie
Victor Negoiță a pregătit cel mai dichisit preparat de la Chefi la Cuțite

Victor Negoiță, bucătar, din Craiova, a venit la Chefi la Cuțite cu un preparat sofisticat, Crayfish cu macrou afumat și cocktail sauce.

Victor s-a născut pentru a fi bucătar. Nu s-ar mai vedea făcând nimic altceva în prezent și nu regretă că a încălcat cuvântul părinților și a urmat o școală de bucătari în loc de o facultate de Management, așa cum își doreau ei.

Primul lui job în domeniu a fost ca ajutor de bucătar. El consideră că aceia este perioadă când îți dai seama dacă îți place această meserie sau nu și mai ales atunci a fost perioada de șlefuire pentru Victor.

Victor speră ca preparatul sofisticat pe care l-a pregătit î această seară să fie pe placul juraților să să ajungă în etapa următoare, astfel demostrându-și încă o dată că a ales drumul cel bun și că are o carieră de succes.

Chefii au fost foarte încântați de preparat și le-a plăcut enorm, pentru că au lins absolut tot din farfurie și astfel, Victor s-a bucurat că l-a făcut mândru pe Florin Dumitrescu, fiind fostul lui practicant.

Deși la prima jurizare, Victor nu a primit decât un cuțit, Sorin Bontea i-a oferit un avantaj și l-a trecut în etapa următoare pentru că a văzut un potențial în el.

Am văzut și bărbați fericiți! Cum arată o zi din viața unui soț casnic? Adrian Gabor: „Soția mea este șeful în casă”... Panică la Chefi la cuțite! Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău în emisiune și a venit ambulanța: „Mamă, e groasă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x