Antena Căutare

Visul lui este să lucreze cu chef Scărlătescu pentru că este cel mai "rău": "Ai făcut o farfurie minimalistă"

George este bucătar chef la o cafenea-restaurant. Este o fire veselă şi nu are regrete.

George este bucătar chef la o cafenea-restaurant. Este o fire veselă şi nu are regrete.

A încercat tot ce se poate în tinereţea lui, de aceea şcoala nu prea l-a interesat. La 16 ani s-a angajat prima dată. Acolo a cunoscut-o pe cea cu care este şi acum lui şi de la 19 ani s-au căsătorit. Când a aflat că va fi tată s-a hotărât să-şi facă un viitor.

Când au văzut pregparatul chef Bontea nu s-a mai putut opri din râs: "Cred că e pui şi este umplut cu parmezan".

"Dincolo de uşă este un băieţaş supărat pe şeful lui bucătar. A zis stai aşa că mă duc eu la băieţii aia trei cu o farfurie minimalistă şi dacă trec de ăştia trei o să ajung unul dintre cei mai mari bucătari din Bucureşti", spune Chef Scărlătescu.

"Foarte minimalistă farfuria ta. Ideea nu e rea", de aceea i-a dat cuţitul lui. "Am căutat gustul şi l-am găsit când am descoperit oţetul balsamic", a spus chef Dumitrescu, dar nu i-a dat cuţitul lui. Chef Bontea l-a trimis în etapa următoare: "Poţi să faci mai mult!".

Vezi aici reţeta lui George!

Cristina i-a şocat pe juraţi cu farfuria ei: "V-am spus unde sunt banii, ştiţi ce să faceţi dacă mor, eu gust din a... A vrut să-l facă să zâmbească pe chef Sorin şi a reuşit cu o delicioasă "Maroneasă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x