Conserve și murături

Conserve și murături

Gogoşari cu conopidă

- ingrediente -

  •  1 kg gogoşari
  • 1 kg conopidă
  • 0,5 l oţet
  • 1 l apă
  • 250 g zahăr
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • 100 g hrean
  • 2 frunze ţelină.

- mod de preparare -

  Gogoşarii se spală şi se taie în sferturi; conopida se desface în bucheţele, apoi se aşază alternativ în borcane; printre legume se pune şi câte puţin hrean, iar deasupra frunzele de ţelină.

Celelalte ingrediente se fierb 10 minute, pe foc, apoi se toarnă fierbinte peste legume. Se închid ermetic borcanele şi se pun la rece, în cămară.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest