Conserve și murături

Conserve și murături

Zarzavat pentru ciorbe

+2 click pentru
galerie

- ingrediente -

  •   3 kg morcov
  • 1,5 kg pătrunjel
  • 1,5 kg ardei
  • 1 ţelină medie
  • 1 kg ceapă uscată
  • 0,5 kg sare
  • frunze de ţelină şi de pătrunjel
  • 2 pacheţele conservant.

- mod de preparare -

 Zarzavatul spălat și bine scurs, se taie cubuleţe, se amestecă foarte bine cu sarea şi conservantul, apoi se pune în borcane (spălate înainte şi sterilizate la cuptor, la foc foarte mic, timp de 15 minute).

Se păstrează la loc răcoros, iar după deschiderea borcanului, la frigider.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest