Deserturi

Deserturi

Bulgăraşi cu morcov

- ingrediente -

  •  4 pahare morcov ras fin
  • 2 pahare zahăr
  • 1 pahar apă
  • 2 pachete biscuiţi simpli sau cu cacao
  • 1 pahar nucă de cocos sau miez de nucă

- mod de preparare -

Se pun la fiert apa, zahărul şi morcovul.
Se fierb până rezultă un piure, care se răstoarnă pe o farfurie, să se răcească.
Separat, se pisează biscuiţii (se pot trece şi prin maşina de tocat). Piureul de morcov răcit se amestecă împreună cu biscuiţii până iese o pastă omogenă.
Din aceasta se modelează bulgăraşi, care se trec apoi prin nucă de cocos sau nucă obişnuită mărunţită fin.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe