Deserturi

Deserturi

Cum se prepară glazura de zahăr Icing sau Frosting

- ingrediente -

 Una dintre cele mai simple glazuri, dar și de mare efect este glazura de zahăr Incing sau Frosting.

Iată ce ne trebuie pentru rețeta de glazura de zahăr Incing sau Frosting, necesară unei suprafețe de tort mediu sau a unui chec clasic!

  • Icing clasic:
  • 300 gr zahăr pudră
  • 3 linguri zeamă de lămâie
  • 1-2 linguri apă rece
  • 1-2 lingurițe din esența favorită, opțional
  • Incing royal:
  • 300 gr zahăr pudră
  • 3 linguri zeamă de lămâie
  • 3 albușuri de ou
  • 1-2 linguri de apă rece

- mod de preparare -

 Foarte simplu de preparat rețeta de glazura de zahăr Incing sau Frosting!

Pentru rețeta de incing clasic, se pune zahărul pudră în bolul mixerului, se adaugă zeama de lămâie și se mixează, picurând și câte puțină apă.

Se mixează până rezultă o compoziție spumoasă.

Pentru rețeta de incing royal, în crema spumoasă de mai sus, se încorporează albușurile bătute spumă, în prealabil.

Glazurile de zahăr, incing clasic, sau incing royal, se întind de obicei peste blaturile calde, dar la fel de bine merg întinse și peste biscuiți, turtă dulce, sau alte deserturi.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe