Deserturi

Deserturi

Desert la pahar cu cremă de mascarpone și căpșuni

- ingrediente -

 Rapid de preparat, foarte gustos și răcoros, acest Desert la pahar cu cremă de mascarpone și căpșuni, îți poți delecta cu el familia și musafirii.

  • 500 gr căpșuni
  • 200 gr ciocolată albă
  • 200 ml frișcă lichidă
  • 500 gr mascarpone
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurițe esență de vanilie
  • 50 gr zahăr vanilat

- mod de preparare -

Căpșunile se spală și se lasă la scurs.

Se pune frișca lichidă la încălzit și se topește ciocolata albă în ea. Se adaugă esența și zahărul vanilat și se lasă să se răcescă, apoi se introduce mixerul și se spumează ca la crema ganache clasică.

Se încorporează mascarponele în crema de ciocolată albă și se adaugă un praf de sare, pentru intensificarea gustului. 

Se asamblează crema în pahare, alternând cu felii de căpșuni.

Se dau paharele cu cremă de mascarpone și căpșuni la rece, pentru 30 de minute, înainte de servire.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe