Deserturi

Deserturi

Fursecuri bicolore, sau biscuiți bicolori

- ingrediente -

 Bune de servit de-a lungul zilei, aceste  Fursecuri bicolore, dar cel mai bune sunt în preajma sărbătorilor, când este vremea lor!

  • 250 g unt cu 82% grăsime
  • 2 gălbenușuri
  • 150 g zahăr pudră
  • 350-400 g făină
  • 2 linguri cacao
  • 2- 3 linguri lapte rece

- mod de preparare -

Iată cum se procedează pentru rețeta de fursecuri bicolore, sau biscuiți bicolori!

Se mixează untul cu zahărul până capătă cremozitate, apoi se adaugă gălbenușurile frecate cu sare.
Se încorporează, o parte din făină, apoi se împarte aluatul în două părți.
Într-o parte se continuă cu făină și esență de vanilie până rezultă un aluat ferm, iar în cealaltă parte se adaugă cacaiua, esența de rom și restul de făina.
Se acoperă aluaturile pentru fursecuri bicolore cu folie și se lasă la odihnit 30 de minute, apoi se întind în două foi și se modelează fursecuri bicolore, după propria imaginație.
Se așază în tavă, pe hârtie de copt și se dau la cuptor pentru 15-20 de minute, sau până se rumenesc.
Se lasă să se tempereze și se păstrează în cutii cu capac, metalice sau de carton.

Încercați și rețeta de Fursecuri cu fulgi de migdale și fulgi de ovăz, sau rețeta de Fursecuri cu ciocolată ce a cucerit lumea toată!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe