Deserturi

Deserturi

Pandișpan bicolor

- ingrediente -

 Simplă, cu ingrediente puține și la îndemâna tuturor, rețeta de pandișpan bicolor cucerește oricând, orice degustător.

  • 8 ouă medii
  • 125 g zahăr
  • 125 g făină
  • 25 g cacao
  • 1 praf de sare

- mod de preparare -

Iată cât de simplu preparăm rețeta de  Pandișpan bicolor!

Pornim cuptorul la 180 de grade.
Separăm albușurile de gălbenușuri, ca la orice rețetă clasică de pandișpan.
Mixăm albușurile spumă, nu înainte de a le presăra cu puțină sare.
Adăugăm, treptat, zahărul și le mixam până obținem o bezea fermă.
Adăugăm gălbenușurile și la final, 3/4 din cantitatea de făină.
Împărțim compoziția în două părți egale.
Într-o parte adăugăm cacaua, iar în cealaltă restul de făină.
Tapetăm baza tăvii cu hârtie de copt, iar pereții laterali îi ungem cu ulei și presărăm făină.
Întindem la baza tăvii aluatul de pandișpan simplu, iar deasupra, întindem aluatul de pandispan cu cacao.
Dăm tava la cuptor pentru 25-30 de minute, sau până când deliciosul pandișpan bicolor trece testul cu scobitoarea.

Îmcercați și rețeta de Prăjitură marmorată, sau rețeta de Pandişpan cu suc de portocale.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe