Antena Căutare

Notele ce au detonat o cină explozivă! Camelia a fost nemiloasă la momentul jurizării! Ce punctaj a obținut Ana Casapu?

Gadza Perfectă. Episod 2. A pornit la drum cu cele mai bune intenții, însă cina organizată de Ana Casapu s-a transformat, rapid, într-un dezastru. Ce note a primit concurenta de la pretențioșii ei invitați?

Gadza Perfectă. Episod 2. A pornit la drum cu cele mai bune intenții, însă cina organizată de Ana Casapu s-a transformat, rapid, într-un dezastru. Ce note a primit concurenta de la pretențioșii ei invitați?

„Gazdă perfectă înseamnă un mediu foarte plăcut, înseamnă o mâncare foarte bună”, spunea Ana Casapu, la începutul celei de-a doua ediții a emisiunii „Gazda Perfectă”.

Ana Casapu a deschis seara cu o salată de icre asortată. La felul principal, a servit mușchi de vită cu orez și salată, iar la final, a încercat să-i îndulcească pe invitați cu tiramisu din fructe de pădure.

Misiune contr-cronometru! Gazda acestei ediții, a avut doar trei ore la dispoziție pentru a găti toate preparatele din meniul propus invitaților! Oare cum s-a descurcat?

Conspirație sau sabotaj? Pastele cu somon, piesa de rezistență a cinei din a doua ediție a emisiunii „Gazda Perfectă” au fost de nemâncat! Jan a fost primul care a observat că ceva era în neregulă cu felul principal, spunând că preparatul era atât de sărat, încât i-a fost teamă să nu i se facă rău.

În ciuda tuturor comentariilor răutăcioase, Ana Casapu a fost de neclintit: „Pastele nu sunt deloc sărate, poate somonul este!”

Însă jurizarea a fost plină de surprize! Ce note a primit Ana Casapu, puteți afla, din materialul video de mai sus!

Abia s-au putut atinge de felul principal! Sarea a creat haos la cina găzduită de Ana Casapu: „Cred că am fost sabotată!... Jan e entuziasmat să fie gazda serii, dar meniul propus de el pare să fie, din start, un rateu: „Așa ceva nu merge pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x