Antena Căutare

Stela Popescu pe scena Guess My Age. Concurenta a izbucnit în lacrimi: „Nu pot să cred. E ceva la care visam de-o viață”

Ultima apariție într-o emisiune de divertisment a regretatei actrițe Stela Popescu, înainte de fulgerătoarea sa dispariție de la finele anului trecut, a fost difuzată la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru.

Am filmat ediția în care Stela Popescu a fost guest star cu câteva zile înaintea dispariției ei. Adică e ultima apariție a doamnei Stela Popescu într-un program de televiziune. Ca o premoniție, mi-a povestit despre prima ei apariție la televiziune, despre cum Octavian Paler, pe atunci director la TVR, i-a propus să prezinte Cerbul de Aur. De aceea, ediția de astăzi este una colecție, mult mai mult decât un show tv”, a spus Dan Negru.

Marea actriță a fost una dintre invitatele căreia familia Niciev trebuia să-i ghicească vârsta. Vizibil emoționată de apariția Stelei, Roxana a avut dorința expresă să o îmbrățișeze. Frumoasa concurentă a și lăcrimat, dezvăluind că acesta este unul dintre cele mai importante momente ale vieții sale: „Fac parte dintr-o trupă de teatru pentru amatori, iar să o văd pe doamna Stela e ceva incredibil”, a spus tânăra.

Cuvintele CUTREMURĂTOARE rostite de Stela Popescu la ultima emisiune de divertisment la care a participat: „Noi cei care... Rundă de coșmar la „Guess my Age”. Cum se pot pierde 36.000 de lei în câteva secunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x