Antena Căutare

Emoții puternice. Diana nu-și poate stăpâni lacrimile, iar Mihai exclamă: „Nu pot să-nțeleg!”

Familia Imre a predat o lecție despre ceea ce înseamnă cu adevărat dragostea de animale. Pentru zecile de câini pe care îi adăpostesc, Augustin și soția lui și-au vândut casa

Familia Imre a predat o lecție despre ceea ce înseamnă cu adevărat dragostea de animale. Pentru zecile de câini pe care îi adăpostesc, Augustin și soția lui și-au vândut casa.

Un timișorean și soția lui au fost protagoniștii celui mai emoționant moment al serii. Împreună cresc 52 de câini, iar dragostea pentru patrupede i-a împins să facă lucruri considerate de cei mai mulți dintre oameni, nebunești.

Augustin trăiește într-un câmp alături de patrupede pentru că și-a vândut trei locuințe pentru a le oferi acestor animale hrana și medicamentația necesară: „Au fost luni în care cheltuiam și 5000 de lei pentru ei”, mărturisește soția lui Augustin.

În fața unei asemenea povești, jurații „Ham Talent” s-au ridicat în picioare și au aplaudat, în timp ce Diana Munteanu nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Pentru eforturile supraomenești ale familiei Imre, Antena 1 a oferit un premiu de 1000 de euro.

Așa mamă, așa fiică. Miss și Eliz, un excelent număr de dresaj... Athos sau exemplul ciobănescului românesc mioritic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x