Antena Căutare

Un cățeluș opărit cu apă fiartă își caută stăpânul! Imaginile care au înduioșat o țară-ntreagă!

Un cățeluș de aproximativ 6 luni a fost dus la un adăpost pentru animalele fără stăpân pentru a primi îngrijiri după ce a fost opărit cu apă fiartă de către persoane crude. Rănile patrupedului sunt înfiorătoare, iar angajații adăpostului fac eforturi pentru a-l trata

Un cățeluș de aproximativ 6 luni a fost dus la un adăpost pentru animalele fără stăpân pentru a primi îngrijiri după ce a fost opărit cu apă fiartă de către persoane crude. Rănile patrupedului sunt înfiorătoare, iar angajații adăpostului fac eforturi pentru a-l trata.

Nimeni nu știe cine este autorul abominabilului fapt, însă imaginile care-l învățișează pe Maple, fac înconjurul lumii: „L-am descoperit nu departe de adăpost. Suntem stupefiați de felul în care un om a înțeles să se poarte cu bietul animal. Am estimat că are maximum 6 luni și acum îi căuutăm un stăpân care să-i ofere căldura de care nevoie un asemenea animal”, au spus reprezentanții adăpostului din Liverpool (Marea Britanie).

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x