Antena Căutare

Hello Chef sezon 7, 4 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au gătit o rețetă de paste bolognese

Chef Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au pregătit o rețetă de paste bolognese, în ediția 10 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 4 mai 2024.

colaj foto cu roxana blenche si chef Samuel Le Torriellec la hello chef Galerie
Descoperă cum poți să faci cea mai bună rețetă de paste bolognese | Antena 1

Episodul 10 al sezonului 7 Hello Chef, din 4 mai 2024 a adus o provocare delicioasă. Roxana Blenche, alături de chef Samuel Le Torriellec, au primit de la Leo Dumitru misiunea de-a găti două dintre rețetele sale preferate: pastele bolognese și tocănița de pipote.

Roxana Blenche a gătit alături de chef Samuel Le Torriellec cea mai bună rețetă de paste bolognese, la Hello Chef sezonul 7, ediția 10 din 4 mai 2024

Chef Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au primit o sarcină interesantă de la Leo Dumitru în ediția 10 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 4 mai 2024. Aceștia au fost puși să facă paste bolognese și tocăniță de pipote. Și ca servirea să fie completă, cei doi au pregătit atât rețetele cerute, cât și alte preparate savuroase.

Rețeta de paste bolgonese se face extrem de ușor, mai ales dacă respecți indicațiile și ingredientele oferite mai jos.

Iată mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru o rețetă paste bolognese.

Ingrediente - Rețetă de paste bolognese

  • 1 kg făină
  • 4 ouă
  • 1 țelină apio
  • 100 ml ulei de măsline
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 500 ml suc de roșii
  • 100 gr parmezan
  • 30 gr busuioc proaspăt
  • Oregano
  • 200 gr prociutto bucată
  • 200 gr prosciutto felii
  • oregano

Mod de preparare - Rețetă de paste bolognese

Se începe cu pregătirea pastelor folosind făină amestecată cu ou, iar aluatul se taie în formă de tăiței lați și se fierb. Se continuă cu pregătirea sosului ragu. Țelina, morcovii și ceapa se toacă și se pun toate la călit. Apoi se adaugă prosciutto, se călește până se rumenește și apoi se adaugă vinul roșu, sare, piper și oregano, se lasă până scade amestecul. Se adaugă apoi sucul de roșii și se fierbe până se obține o consistență densă. Se amestecă pastele cu sosul și se servește cu frunze de busuioc proaspăt și marmezan ras. Din restul de prosciutto se pot face chipsuri crocante sau se pot prăji în ulei bucățele mici pentru decor.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 4 mai 2024 ca să descoperi cum se fac și alte rețete delicioase, pregătite de Chef Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec.

Tot ce trebuie să știi despre Hello Chef, sezonul 7

Hello Chef a revenit cu un nou sezon savuros, ce îmbină preparatele tradiționale cu gastronomia internațională și poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 14.30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY. La rândul său, Chef Samuel Le Torriellec a declarat: ,,Pentru mine, Hello Chef este o experiență grozavă. Este genul de emisiune în cadrul căreia poți învăța multe lucruri din domeniul gastronomic. Ceea ce îmi place cel mai mult sunt implicarea și conexiunea pe care le am cu Roxana, iar relația noastră de prietenie face ca lucrurile să meargă foarte bine”.Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec îi vor purta pe telespectatori într-o adevărată aventură culinară, din care nu vor lipsi provocările și nici diversitatea culturilor.

În fiecare ediţie a sezonului şapte Hello Chef un invitat-surpriză îi va provoca pe cei doi chefi la o adevărată întrecere a gusturilor, îmbinând armonios bucătăria românească şi influenţele internaţionale.

Duelul va fi între gustul local şi cel internaţional, iar preparatul decis prin tragere la sorţi va fi jurizat chiar de invitatul misterios. Mai mult, pentru a întregi experienţa, cei doi chefi îi vor pregăti invitatului un meniu complet, pentru ca la final acesta să aleagă două preparate preferate.

„Noul sezon Hello Chef este cel mai tare sezon de până acum. Sunt în bucătărie cu Chef Samuel Le Torriellec - ce poate fi mai tare decât o combinație între o maramureșeancă și un francez? Va fi un sezon dinamic, amuzant, în care vom prepara multe rețete faine. Samuel este un om foarte fain, plin de energie, extrem de implicat și de muncitor și îl consider un bucătar și un prieten desăvârșit!”, a dezvăluit Roxana Blenche.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x