Antena Căutare

ALERGAREA PORCILOR! Uite ce nebunie a fost la noua probă a concurenților!

Dimineața devreme, concurenții sunt puși în fața unei noi provocări. Chef Florin Dumitrescu anunță o probă cât se poate de neașteptată.

Dimineața devreme, concurenții sunt puși în fața unei noi provocări. Chef Florin Dumitrescu anunță o probă cât se poate de neașteptată.

„Nu este nimic mai plăcut, după igiena matinală, decât să ne murdărim puțin. Iată câmpul vostru de luptă!” a spus acesta amuzat.

Concurenților li se arată un țarc cu porci, ce poartă la gât coliere pe care sunt scrise fie nume de garnituri, fie nume de secțiuni de carne. Prin combinație, bucătarii trebuie să descopere preparatele pe care trebuie să le gătească.

Spre amuzamentul celor trei chefi, concurenții încep să alerge după porci, în încercarea de a găsi combinația perfectă de carne și garnituri.

Florin Dumitrescu a gătit pentru copiii de la SOS Satele Copiilor!... Decolteu IMPRESIONANT și munci murdare! Așa arată lucrurile după probă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x