Antena Căutare

Au ajuns la mâna gospodinelor! Concurenții trebuie să gătească cu ajutorul unor invitate speciale!

Proba de gătit pentru astăzi le pune la încercare calitatea de pedagog. Concurenții fac cunoștință cu șapte gospodine, care vor fi "mâinile" bucătarilor în bucătărie

Proba de gătit pentru astăzi le pune la încercare calitatea de pedagog. Concurenții fac cunoștință cu șapte gospodine, care vor fi "mâinile" bucătarilor în bucătărie.

Aceștia trebuie să le dea indicații precise și să le ajute pe gospodine să ducă la bun sfârșit preparatele. Pentru că echipa albastră are un avantaj de la proba anterioară, băieții și Mălina își pot alege primii cu cine vor lucra.

Băieții vor avea la dispoziție 80 de minute, iar fetele doar 70. Platingurile trebuie să arate ca la un restaurant de top.

După ce s-au împrietenit cât de cât, concurenții încep să resimtă și să regrete alegerile încă de la primele greșeli ale doamnelor. "Am ales-o pe cea mai scorțoasă!", crede Florin.

Minutele se scurg repede, iar farfuriile trebuie să ajungă pe masa juraților.

Treziți de Ștefan Bănică Jr., concurenții sunt puși la încercare într-o probă INEDITĂ!... Rebeca stârnește hohote de râs cu DESERTUL care a consacrat-o!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x