Antena Căutare

Prima nuntă de la ”Insula Iubirii”! Andreea a îmbrăcat rochia de mireasă pentru ispita George: ”Vă declar...concubinați!”

A pornit totul de la o glumă, însă a devenit realitate. Andreea, concurenta care a intrat la ”Insula Iubirii” în urmă cu puțin timp, a îmbrăcat rochia de mireasă.

A pornit totul de la o glumă, însă a devenit realitate. Andreea, concurenta care a intrat la ”Insula Iubirii” în urmă cu puțin timp, a îmbrăcat rochia de mireasă.

Dezinvoltă și sigură pe ea, Andreea a uitat de bărbatul cu care a venit pe insulă și a făcut nuntă de probă cu ispita George, de care se simte atrasă.

”Prin puterea cu care am fost investit de cea mai tare insulă vă declar concubinați.”, a spus Raul, care a avut rol de preot.

De cealaltă parte, concurenții s-au distrat pe cinste și au râs enorm.

”Am murit de râs și nu-mi venea să cred. Ea punea suflet, ea credea totul. Nu-mi venea să cred.”, a mărturisit Mirela.

În același timp, însă, Gabi, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, dispărea în mare stârnind panică în rândul băieților.

Nu s-a mai văzut așa cevaaaa! Ispitele de pe ”Insula Iubirii”, show de striptease incendiar la petrecerea burlăcițelor!... INSULA IUBIRII: Surpriză colosală, în cea de-a noua ediție! Fetele au avut parte de un show de striptease incendiar, iar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x