Antena Căutare

Ceremonia focului s-a lăsat cu scântei! O concurentă nu a mai rezistat: "Vreau să plec acasă!" Radu Vâlcan:" Nu răspundem la şantaj emoţional"

Ceremonia focului s-a lăsat cu scântei! Maria nu a mai rezistat să-și vadă iubitul flirtând cu Alice, chiar dacă cei doi au intrat într-un simplu joc periculos pentru a o testa pe Maria. "Vreau să plec acasă!", i-a spus Maria lui Radu Vâlcan, printre lacrimi.

Ceremonia focului s-a lăsat cu scântei! Maria nu a mai rezistat să-și vadă iubitul flirtând cu Alice, chiar dacă cei doi au intrat într-un simplu joc periculos pentru a o testa pe Maria. "Vreau să plec acasă!", i-a spus Maria lui Radu Vâlcan, printre lacrimi.

„Nu răspundem la şantaj emoţional", a fost răspunsul prezentatorului.

Episodul integral necenzurat este pe AntenaPlay!

Ceremonia focului încinge spiritele! Cosmin i-a întins o capcană Mariei, cu riscul de a o pierde. Alice: „Lui nici măcar... Îl credea mielușel blând, dar s-a dovedit a fi un lup experimentat și șiret! Dee Dee a luat foc: "Robert se distrea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x